YHTEYSTIEDOT


Kennel Black Hugh's

Tiina Sudensalmi

Kirsikkapolku 11

54920 Taipalsaari

p. 040 515 6133

email. tiina.sudensalmi @ live.com

www.tiinasudensalmi.com

Facebook: @blackhughs

Kennelnimeni "Black Hugh's" taustalla on ensimmäinen noutajani C.I.B POHJ MVA FIN MVA SE MVA DK MVA EE MVA RU MVA EUV-06 Celtair Rustic Rival "Hugo" ja eräs suosikkinäyttelijäni Hugh Grant. Lupasin aikanaan Hugon kasvattajalla käyttää Hugoa parissa näyttelyssä ja noutajien taipumuskokeesta tai nomesta en ollut koskaan kuullutkaan. Enpä tuolloin arvannut mitä aika tuo tullessaan :) 

Olen kasvattanut viisi sileäkarvaisen noutajan pentuetta ja Pennin (Reedrunner's Idalia) myötä minun harrastuksen ja kasvatustyön pääpaino on nykyisin metsästyslinjan labradoreissa.

Sileäkarvaisissa noutajissa minulle on tärkeää terveys, luonne, ulkomuoto ja käyttöominaisuudet. Ko. rodun tulee mielestä olla kaunis, mutta myös hyvillä käyttöominaisuuksilla varustettu. Flattien kanssa olen harrastanut näyttelyiden lisäksi nomea ja tokoa.


Noutajien metsästyskokeet on minulla aina olleet erityisen lähellä sydäntä ja koska aika on varsin rajallista, niin minun oman harrastuksen pääpaino on nykyisin noutajien metsästyskokeissa. Metsästyslinjan labradoreissa painotan erityisesti terveyttä, luonnetta ja käyttöominaisuuksia.

Olen myös yhdistysaktivisti, vaikkakin yhdistystoiminta on viime aikoina ollut ajan puutteen takia vähäisempää. Olen ollut pitkään Lappeenrannan Palveluskoirayhdistyksen toiminnassa mukana mm. aiemmin toko-kouluttajana ja myöhemmin toiminnantarkastajana. Suomen sileäkarvaiset noutajat ry:n puheenjohtajana olen ollut 2016 - 2017. Minulla on myös metsästyskortti ja vastaavan koetoimitsijan pätevyys, joten noutajien metsästyskokeitakin on tullut järjestettyä vuosien saatossa useita.

Tove wt-kokeessa v. 2008
Tove wt-kokeessa v. 2008
My team 2006 - Håkan,  Tove, Hugo
My team 2006 - Håkan, Tove, Hugo
Kuva: Juho Pajari
Kuva: Juho Pajari
Kuva: Juho Pajari
Kuva: Juho Pajari